Sweaters voor topsporters!

Ze zijn er weer, de super toffe Wigwam-sweaters! Bij aankoop steun je meteen de actie "Bouw je mee voor (Heel) Wigwam". Voor €27,50 heb je een mooie, unieke sweater en steun je een goed doel.
€403,00 gedoneerd
21 Donateurs

Bouw je mee voor (Heel) Wigwam?

Stichting Wigwam organiseert begeleide gezinsvakanties en jongerenvakanties voor gezinnen met kinderen met een beperking. Steeds meer gezinnen maken hier gebruik van! Extra plekken zijn daarom gewenst. Daarom is Stichting Wigwam begonnen met de bouw van nieuwe Wigwamhuisjes in Heel, en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken!

Hoe help je mij?

Ze zijn er weer, de super toffe Wigwam-sweaters! Als zogenaamde ‘Bouwmeester’ organiseer ik de verkoop waarmee ik geld ophaal voor de Wigwamhuisjes in Heel. Bij aankoop steun je dus meteen de actie “Bouw je mee voor (Heel) Wigwam”. En dan ben je als deelnemer aan de Super Wigwam Spelen deze zomer meteen verzekerd van een lekkere warmhouder na al je inspanningen!

De sweaters zijn er in de maten XS tot 4XL en voor kinderen in de maat 8-10 jaar, 10-12 jaar en 12-14 jaar. Alle sweaters zijn in de kleur grijs. De maten vallen iets kleiner, dus het advies is een maatje groter te bestellen. De bestelde sweaters worden op de Wigwamlocaties uitgedeeld komende zomer. Voor €27,50 heb je dus een mooie, unieke sweater en steun je een goed doel.

Dus klik op DEZE LINK en bestel je sweater snel.

Je mag natuurlijk ook altijd een vrije donatie doen via de groene knop hieronder.

ingezameld
€403,00 gedoneerd
21 Donateurs

Deel deze campagne

Over Stichting Wigwam

Stichting Wigwam organiseert naast Gezinsvakanties ook Jongerenvakanties.
De Wigwamvakanties worden gecoördineerd vanuit het landelijk kantoor in Valkenburg a/d Geul.
Het team bestaat uit 6 parttime medewerkers. De voorbereiding en uitvoering van de Wigwamvakanties zijn verder in handen van projectleiders, assistent-projectleiders en vele vrijwilligers.