Start een actie!

Zet jij je netwerk in?
Dan ben je bouwmeester!

Zet je achterban in, mobiliseer de buurt, organiseer een actie of bedenk iets anders! Waarschijnlijk weet jij een leuke manier om Bouw Je Mee Voor (Heel) Wigwam onder de aandacht te brengen van jouw bekenden. Als jij een leuke donateurs-actie start (bijv. wafels bakken, lege flessen ophalen, rondjes rennen, heitje voor karweitje, een klassenactie of een online quiz), dan ben je Bouwmeester. Onder de Bouwmeesters die de meeste donaties weten te werven, worden fantastische prijzen verloot!

De volgende prijzen geven we weg:

  • 2x een weekje Saurenland in Villa Royal
  • 1x een midweek in vakantiepark Vlugtenburg
  • 1x weekend in een bungalow bij Bio Vakantieoord in Arnhem

Hoe werkt het?

Via onderstaande button laat jij je gegevens achter en schrijf jij je actie in. Als je wilt, kun je een foto of een afbeelding uploaden.

Na inschrijving ontvang jij van ons een bevestiging én een link naar je eigen campagne-pagina, met doneerknop. Iedereen die jou wil ondersteunen bij het behalen van je doel kan via deze link doneren! Via de statusbalk zie je hoe ver je in de buurt bent van het behalen van je doel.

Huisjes bouwen!

Deef heeft zelf al een kleine houten Wigwam gemaakt. Steun jij hem zodat jullie samen een grote kunnen maken?
€188,00 Opgehaald
2 Donateurs
€0,00 Doel

De laatste plankjes wegen het zwaarst

Zoals iedereen weet, wegen de laatste loodjes het zwaarst. En daarom wil Simone Wigwam proberen te helpen met het bij elkaar schrapen van de laatste spijkers, plankjes, kozijnen, deuren en vloeren!
€566,00 Opgehaald
23 Donateurs
€0,00 Doel

Sweaters voor topsporters!

Ze zijn er weer, de super toffe Wigwam-sweaters! Bij aankoop steun je meteen de actie "Bouw je mee voor (Heel) Wigwam". Voor €27,50 heb je een mooie, unieke sweater en steun je een goed doel.
€403,00 Opgehaald
21 Donateurs
€0,00 Doel

Kruisjes helpen Wigwam

Onze 'grand famille' steunt Wigwam om meer vakanties voor gezinnen met een beperking mogelijk te maken.
€600,00 Opgehaald
12 Donateurs
€0,00 Doel

Wij bouwen mee

We hebben een donatiezuil in frituur Trefpunt in Heel neergezet. Daarbij vragen we ook lege blikjes of flessen in te leveren en verzamelen we het statiegeld.
€60,00 Opgehaald
1 Donateurs
€0,00 Doel

Robin loopt voor (Heel) Wigwam

Robin gaat rondjes wandelen rond het Kamerven bij Nuenen om zo geld op te halen om haar vrienden te blijven zien bij haar favoriete vakantie.
€360,00 Opgehaald
6 Donateurs
€0,00 Doel

HenK

HenK (Hulp en Klus) verzamelt oud ijzer en de opbrengst is voor de bouw van de nieuwe huisjes in Heel.
€110,00 Opgehaald
1 Donateurs
€0,00 Doel